Share

Un bărbat de 33 de ani din comuna ieşeană Deleni a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, după scandalul care a avut loc la un bar din comună, când o maşină a Poliţiei a fost distrusă.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău a declarat “a existat un incident de o amploare relativ mare” la un bar din localitatea Poiana-Deleni, judeţul Iaşi.

Din păcate, la intervenţia poliţiei, persoanele aflate acolo nu au avut atitudinea care ar fi trebuit. Ca atare, în acest moment s-a înregistrat cauză penală, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe (…) trei acte materiale, distrugere două acte materiale, tulburarea ordinii şi liniştii publice – un act material.

Se efectuează cercetări în momentul de faţă şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, comis bineînţeles în dauna unei persoane vătămate care ar putea fi poliţist de poliţie judiciară”, a declarat Mona Alexa, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

În acest dosar sunt depuse plângeri din partea persoanelor care au fost lovite, dar şi din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, pentru că s-a distrus şi s-a degradat şi o autospecială a Poliţiei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ