Share

Un bărbat din Iaşi este căutat de poliţişti, după ce l-a şicanat de mai multe ori în trafic pe un alt şofer. Întreg incidentul a fost filmat de o cameră de bord, iar o parte s-a petrecut chiar în faţa unei patrule de la rutieră

Incidentul a avut loc zilele, pe DN 5, între Bucureşti şi Jilava. Pe camera montată pe bord se vede cum la un moment dat, şoferul autoturismului de teren cu numere de Iaşi depăşeşte pe partea dreaptă şi începe să facă manevre periculoase. În graba sa, ajunge să fie blocat între un alt autoturism şi o dubiţă, fapt ce îl face şi mai agresiv.

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

Şicanele continuă pe o distanţă de sute de metri. Cu schimbări bruşte de sens şi frânări violente, manevre care îi pun în pericol pe toţi ceilalţi participanţi din trafic.

La un moment dat, şoferul agresiv forţează o depăşire printre două autoturisme şi este foarte aproape să provoace un accident. Cursa nebună se termină când pe sensul celălalt apare un echipaj de poliţie. Iar şoferul autoturismului alb le cere ajutorul agenţilor. Echipajul porneşte girofarul şi pleacă în urmărirea maşinii de teren.

Citeste si   PEȘTELE le-a adus o lucrare penală! Poliţiştii de FRONTIERĂ cercetează trei bărbați pentru BRACONAJ PISCICOL.

N-au reuşit să-l oprească, pentru că bărbatul a virat pe o străduţă laterală. Poliţiştii i-au luat, însă, numărul de înmatriculare şi şi-au sesizat colegii din Iaşi. Pe baza acestor imagini, cel mai probabil, bărbatul va rămâne fără permis de conducere şi va primi şi o amendă usturătoare.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ