Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, din judeţul Vaslui, a fost găsit inconștient după ce a fost înțepat de un roi de albine

El a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Omul se afla, marți, pe un câmp din comuna Vultureşti alături de o femeie şi un copil de 13 ani când a fost atacat de un roi de albine, potrivit Agerpres. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD Vaslui a fost solicitat să intervină pentru salvarea bărbatului, aflat în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de tip B2 de la Staţia Negreşti a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Omul se afla, marți, pe un câmp din comuna Vultureşti alături de o femeie şi un copil de 13 ani când a fost atacat de un roi de albine, potrivit Agerpres. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD Vaslui a fost solicitat să intervină pentru salvarea bărbatului, aflat în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de tip B2 de la Staţia Negreşti a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. La puțin după incident, reprezentanţii ISU Vaslui au transmis că bărbatul înțepat de albine a murit, cel mai probabil din cauza unui şoc anafilactic. Cadavrul bărbatului urmează să fie preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Copilul care se afla alături de bărbat și care a fost și el înţepat este conștient și se află înafara oricărui pericol, anunță Libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ