Un bărbat din Broșteni, județul Suceava, i-a tăiat gâtul soției sale și a încercat să dea foc casei. Suceveanul de 57 de ani, care era beat, voia să ascundă astfel crima.

Constantin Rotariu – Candrea, din satul Holdiţa, al orașului Broşteni, a mers, luni după-amiază, la sediul Poliţiei din oraş și a spus că soţia sa Viorica este moartă în casă. Un echipaj de poliţie a mers la locuinţa bărbatului, aflat într-o stare avansată de ebrietate, și a constatat că uşa de la intrarea în casă era încuiată, notează observator.tv.

Când au intrat în încăpere, au găsit-o  pe pat pe Viorica Rotariu – Candrea, în vârstă de 59 de ani, cu o tăietură la gât. Medicii de la Ambulanță sosiți la fața locului nu au mai avut ce face decât să constate decesul victimei.

Anchetatorii au stabilit că cei doi soți au avut un conflict spontan pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul și-a înjunghiat soția în gât cu un cuţit.

Ulterior, ca să-și ascundă crima, suceveanul ar fi încercat să dea foc locuinței în care stătea cu soția sa, însă fără succes.

LĂSAȚI UN MESAJ