Share

Un șofer din Botoșani și-a lovit propriul autoturism, cu maşina de serviciu. Un grav accident rutier a avut loc, strada Octav Băncilă din municipiul Botoşani.

Șoferul unei camionete, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a suferit un infarct la volan, în timp ce conducea, chiar când trecea prin fața casei sale, potrivit botosaninews.ro.

A pierdut controlul volanului și a izbit un autoturism Dacia Duster, apoi a proiectat un autoturism Hyundai din stradă pe trotuar şi s-a oprit în maşina sa personală, un Cielo.

Martorii evenimentului au reușit să îl scoată din cabina camionetei pe șofer, cunoscut cu afecţiuni cardiace, care a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citeste si   Bătrână salvată, în ultima clipă, de pompierii botoșăneni

Bărbatul a fost intubat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din oraș, în timp ce poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a afla cauza exacta a accidentului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ