Share

Imagini înfiorătoare în Constanța, unde un bebeluș a fost găsit mort într-un parc din oraș. Cadavrul era desfigurat și, cel mai probabil, a fost sfâșiat de câini.

Descoperirea șocantă a fost făcută, duminică seară, într-un parc din apropierea blocurilor ANL din Constanța. Un martor a anunțat că un bebeluș a fost abandonat în iarbă.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Un bebeluș a fost găsit mort într-un parc din Constanța. Copilașul a fost sfâșiat de maidanezi

Medicii chemați de urgență la fața locului nu au reușit să-i salveze viața nou-născutului. Mai mulți martori susțin că pruncul a fost sfâșiat de mai mulți câini care au mâncat din trupul neînsuflețit.

Trupul acestuia a fost transportat la morgă, urmând a i se efectua necropsia. După ce se vor stabili cauzele morții se va face și încadrarea juridică. Surse judiciare spun că pare să fie vorba de un făt născut la termen. Între timp se fac verificări în clinici și spitale, precum și la medicii de familie pentru a fi identificată persoana care a putut să facă acest gest.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Între timp, polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit copilul. Dacă bebelușul trăia atunci când a fost abandonat, părinții ar putea fi trași la răspundere pentru moartea sa. Anchetatorii trebuie însă să-i identifice.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ