Share

Un bebelus de numai 8 luni a murit dupa ce a fost hranit de mama lui. Medicii, care au ajuns la fata locului in scurt timp, nu l-au mai putut salva.

Bebelusul a murit marti seara. Mama lui i-a dat lapte si apoi a iesit din camera ca sa-i ajute pe ceilalti copii ai ei la teme. Cand s-a intors in camera, mama a observat ca micutul nu mai respira, conform stirileKanalD

Femeia a inceput sa tipe, iar o vecina a chemat repede o ambulanta. Medicii ajuns la fata locului au incercat sa il resusciteze, insa, in zadar.

“Politistii au fost sesizati despre moartea unui copil de opt luni. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si s-a dispus necropsia. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Copilul era cel mai mic mebru al familiei. Mama lui mai are grija de inca trei frati de-ai sai. Tatal este plecat in Germania, la munca si se ocupa de la distanta de intretinerea familiei”, spun autoritatile.

Prima ipoteza in acest caz este ca micutul s-a inecat dupa ce a mancat.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ