Share

Un cetățean din Vaslui ar fi ajuns la o unitate spitalicească din Anglia după ce a fost găsit beat și bătut în curtea unor englezi.

Mihai Danciu este din județul Vaslui, acesta ar fi plecat în Marea Britanie în urmă cu aproximativ două săptămâni. Zilele trecute, vasluianul a ajuns la Spitalul Whipps Cross din Londra, punând în încurcătură cadrele medicale de acolo.

Citeste si   Fotbal: Portarul Straton, transferat de la Dinamo la FCSB

Danciu le-ar fi declarat că nu știe cum a ajuns în Anglia, cu atât mai puțin în curtea unor londonezi, de unde fusese preluat de către echipajele medicale.

Românul prezenta multiple lovituri și ar fi fost în stare avansată de ebrietate atunci când a fost ridicat din curtea britanicilor. O asistentă de origine română a prezentat povestea lui Mihai Danciu, cerând ajutorul celor care ar putea oferi informații despre el.

Citeste si   Fotbal: Portarul Straton, transferat de la Dinamo la FCSB

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ