Share

Imagini înfiorătoare au fost surprinse în județul Buzău, unde un cioban a fost lovit mortal de tren. Băut fiind, bărbatul a vrut să traserseze, fără să se asigure, calea ferată cu turma, însă atât el, cât și cele peste 30 de oi au fost spulberate de garnitura de tren.

Accidentul cumplit a avut loc în apropierea comunei Vadu Pășii din județul Buzău. Un cioban de aproape 50 de ani a fost angajat cu ziua să aibă grijă de o turmă de oi. La un moment dat, bărbatul a vrut să traserseze calea ferată împreună cu cele peste 30 de mioare.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Un cioban a fost lovit mortal de tren în Buzău. Imagini înfiorătoare pe calea ferată

Pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice, omul n-a văzut că trenul se apropie cu viteză. A fost spulberat de trenul regio București – Mărășești, împreună cu animalele pe care le păstorea.

Echipajele de la ambulanță, chemate de urgență la fața locului, au încercat să-l resusciteze, însă nu au reușit să-l readucă la viață pe bărbat.

Citeste si   Ansamblul mixt Palas IAȘI, al companiei IULIUS, singurul PROIECT certificat LEED® Neighborhood Development din EUROPA Centrală și de Est

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal și cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Între timp, pasagerii din mai multe trenuri au fost nevoiți să aștepte în vagoane mai bine de o oră până când cadavrele a zeci de oi au fost îndepărtate de pe calea ferată.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ