Share

Momente neplăcute pentru un consilier local din municipiul Iași

Medic de profesie, alesul local a fost nevoit să intre în autoizolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu persoane confirmate pozitiv cu COVID-19.

Specialist în chirurgie toracică, medicul Cătălina Aldea lucrează la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, devenit de câteva zile epicentrul pandemiei de coronavirus din țara noastră. Cătălina Aldea nu va putea participa nici la ședința de plen de la finalul acestei luni.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,43 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Consilierul local PSD Cătălina Aldea va fi nevoită pentru următoarele două săptămâni să rămână în propria locuință în autoizolare și nu va putea participa nici la ședința plenului Consiliului Local de la finalul acestei luni.

Am intrat și eu în izolare la domiciliu, pentru că acolo, la spital, este locul meu de muncă. Nu pot să particip la ședința de Consiliu Local pentru că nu pot părăsi locuința și nu am cum să ajung la primărie să ridic laptopul până la aflarea rezultatului testului. Fiind în izolare, nu pot să plec din casă”, a spus Cătălina Aldea, ales local PSD.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ