Două anchete ale Poliţiei şi reprezentanţilor Protecţiei Copilului sunt în derulare la Botoşani, în urma decesului unui copil de 1 an şi jumătate

Două anchete ale Poliţiei şi reprezentanţilor Protecţiei Copilului sunt în derulare la Botoşani, în urma decesului unui copil de 1 an şi jumătate, care a inhalat un grăunte de popcorn. Mama băiatului a fost reclamată la începutul anului pentru că îşi negrijează copiii, însă ancheta a fost închisă.

Citeste si   EXCLUSIVITATE! Interviu cu candidatul PSD la Primăria Municipiului BOTOȘANI, Cosmin ANDREI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) din Botoşani au declanşat anchete, după ce un copil în vârstă de un an şi jumătate din localitatea Păltiniş a murit.

Conform procedurilor, poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, după ce medicii au stabilit că băiatul ar fi decedat din cauza unui grăunte de popcorn.

Citeste si   Comuna COȚUȘCA va avea un TEREN de sport MODERN! Primarul Dan VEZETEU: ”Această INVESTIȚIE este o PREMIERĂ pentru COMUNA noastră”

„A fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Se efectuează cercetări şi se aşteaptă rezultatul necropsiei, însă nu există suspiciuni cu privire la decesul copilului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Maria Carp.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ