Share

Sunt momente în viață când destinul lovește fără milă. E ca și cum o lume întreagă ar dispărea subit, printr-o sentință crudă, de neconceput

Dar atunci când dispare o lume de numai 15 ani, nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva ițele universului s-au încurcat din greșeală ori dacă justiția divină nu este, de multe ori, absurdă. Atunci trebuie să avem tăria de a privi spre noi înșine, pentru a ne înțelege adevărata menire: aceea de a face totul pentru semenii noștri.

Este cazul unei familii din județul Galați al cărei fiu, în vârstă de 15 ani, suferind de un anevrism cerebral rupt, a plecat spre o lume mai bună. Părinții au fost de acord să doneze organele acestuia, pentru ca viața băiatului lor să continue prin viață.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

5 persoane aflate pe listele de transplant vor primi o nouă șansă

Resorturile Agenției Naționale de Transplant s-au pus imediat în mișcare: – prelevarea s-a efectuat la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași (kdp – Dr. Ecaterina Olaru, coordonator regional Dr. Raluca Neagu); – ficatul a fost prelevat de dr. Ciprian Vasiluţă și dr. Mihai Zabara și va fi transplantat de echipa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe “Sf. Spiridon” Iaşi; – de prelevarea rinichilor s-au ocupat Dr. Daniel Andone și Dr. Radu Andriciuc. Organele vor fi transplantate la Spitalul Clinic “Dr. C.I. Parhon” Iaşi. Cordul a fost prelevat de echipa coordonată de Dr. Radu Bălău și va fi transplantat la Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant Tg. Mureş; – echipa condusă de Dr. Dragoş Chiriţă a prelevat plămânii, care vor fi transplantaţi la Spitalul Clinic Sf. Maria din București.

Citeste si   Patru unități de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI au solicitat suspendarea CURSURILOR în modalitatea ”faţă în faţă”

Ne arătăm recunoştinţa şi respectul pentru echipele medicale din spitalele implicate în această luptă pentru viaţă. Mulțumim Ministerului Afacerilor Interne pentru sprijinul oferit în efectuarea în condiții rapide și de siguranță a transportului echipei medicale și a cordului de la Iași la Tg. Mureș.

Drama prin care trece familia din județul Galați nu poate fi alinată de nimeni. Dar gândul că alți 5 oameni vor trăi de pe urma gestului făcut nu poate fi decât înălțător. Vă mulțumim din inimă!

Citeste si   Liceul TEORETIC de Informatică „Grigore Moisil” IAȘI - Cum ar fi ȘCOALA pe INSTAGRAM?

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ