Share

Un băieţel de 7 ani din judeţul Bacău a murit, după ce a mâncat fructe de mătrăgună crezând că, de fapt, sunt boabe de struguri, scrie presa locală.

O altă fetiţă, tot de şapte ani a ajuns şi ea la spital, după ce a mâncat mătrăgună.

Plantă otrăvitoare creşte cam peste tot la ţară, iar fructele ei arată că bobiţele de struguri ori ca afinele. Sunt dulci la gust şi asta se pare că l-a făcut şi pe bietul băiat să le consume. A ajuns apoi la spital cînd era deja în comă. Prea tîrziu, că să mai poată fi salvat.

Citeste si   Atletism: Florentina Iuşco, învingătoare la triplusalt, în prima etapă a Campionatului Naţional indoor

În timp ce părinţii săi erau cu treaba la câmp, băieţelul a ieşit pe o pajişte de lângă casă, împreună cu o sora mai mare cu 3 ani şi un prieten. Au stat mai mult de o ora, iar când s-au întors acasă băiatul a spus că nu se simte bine. Apoi şi-a pierdut cunoştinţă. Speriată, sora lui le-a telefonat părinţilor, care au venit într-un suflet acasă şi l-au dus pe băiat cu maşină la spital.

Citeste si   Atletism: Florentina Iuşco, învingătoare la triplusalt, în prima etapă a Campionatului Naţional indoor

Medicii au făcut eforturi pentru a-l ţine pe băiat în viaţă, însă după 2 ore a fost declarat decesul. Medicii spun că otravă intrase deja în sângele copilului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ