Share

Un copil din Botoșani a murit strivit de un copac. Tragedia s-a petrecut într-o pădure, unde băiatul venise împreună cu tatăl și alți săteni ca să adune crengi uscate pentru foc. La un moment dat, adolescentul a fost lovit de triunchiul unui arbore care s-a prăbușit peste el.

Incidentul șocant a avut loc în pădurea din localitaea Suhărău, județul Botoșani. Acolo, băiatul, în vârstă de 15 ani,  a mers să-și ajute tatăl să strângă lemne uscate pentru a avea ce să pună pe foc la iarnă.

Citeste si   Intervenție UROLOGICĂ complexă, în regim de URGENȚĂ, pentru salvarea unei PACIENTE oncologice, diagnosticată cu COVID-19

Un copil din Botoșani a murit strivit de un copac. A rămas singur o clipă în pădure

La un moment dat, copilul de 15 ani a vrut să culeagă câteva crengi uscate, însă, într-o clipă fatidică, trunchiul unui copac s-a deprins și l-a strivit.

„Noi eram mai la distanță. Tatăl era cu noi și am auzit un țipăt și apoi un zgomot puternic. Am alergat spre el și l-am găsit sub copac. L-am scos repede și am chemat ambulanța”, a povestit Ion Andrieș, unul din martorii tragediei.

Citeste si   9.005 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță, însă nu s-a mai putut face nimic. Adolescentul avea răni grave în zona capului, după ce copacul s-a prăbușit peste el.

Cadrele medicale au fost nevoite sa îi acorde îngrijiri medicale tatălui băiatului, care a suferit un șoc în momentul în care și-a văzut copilul fără suflare. Bărbatul este tatăl a încă șase copii, el fiind și singurul care aducea un venit în casă.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

„Sunt oameni săraci, dar muncitori. Nu l-am văzut o dată să facă scandal sau să fie beat. Baiatul, care era cu el, mergea tot timpul și îl ajuta la muncă pentru a aduce un venit în familie”, a povestit Mihai Pop, unul din vecinii familiei.

Copilul obișnuia să meargă în pădure cu părinții pentru a aduna lemne de foc, iar vara umbla după fructe de pădure.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și au întocmit un dosar pentru ucidere din culpă.

Sursa: libertatea.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ