Share

Un copil din Lugoj a ajuns la spital cu arsuri după ce s-a jucat cu diluant împreună cu un coleg dintr-un centru de plasament.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Timiş efectuează o anchetă internă, după ce un copil din Lugoj a ajuns la spital cu arsuri după ce s-a jucat cu diluant.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

Băiatul, în vârstă de 10 ani, s-a jucat la centrul de plasament din oraşul Lugoj cu o sticlă de diluant, alături de un coleg, suferind mai multe arsuri.

Sticla a fost găsită la marginea gardului centrului de plasament de pe str. Bocşei din Lugoj, în care copilul era internat. La un moment dat, colegul său a aprins o brichetă, iar băiatul stropit cu diluant a luat foc. Băiatul a suferit mai multe arsuri la nivelul feţei, pe gât şi pe o mână, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara”, a declarat Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, conform Mediafax.

Citeste si   Moment de CUMPĂNĂ pentru piața IMOBILIARĂ din Iași! Paul TEHUTU, manager TNT Imobiliare Iași: ”Suntem la valoarea de 30% față de ce se întâmpla în anul 2019”

Între timp, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş au deschis o anchetă internă pentru a afla dacă angajaţii centrului de plasament sunt vinovaţi.

Băiatul de 10 ani este internat în centrul de plasament din Lugoj de peste un an, alături de fratele lui.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ