Share

Imagini de coşmar în Timişoara! Un copilaş de doi ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc şi s-a PRĂBUŞIT pe o maşină

Incident grav, ieri după-amiază, în Calea Șagului din Timișoara. Un copil de doi ani a căzut de la etajul 9 al blocului în care locuia. Micuțul a fost transportat de urgență la spital.

 

Citeste si   SECETA PEDOLOGICĂ face RAVAGII! Fermierii ieșeni așteaptă ajutoarele de la stat

Copilasul a căzut de la etajul zece al unui bloc situat la intersecția dintre Calea Șagului și strada Eneas și a ajuns pe parbrizul unei mașini. El se află în stare gravă şi a fost transportat de urgență la spitalul Louis Țurcanu, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă acum să afle cum a reușit copilul de doi ani să ajungă la geam.

Citeste si   Congresul Național al Asociației Române Romtransplant Ediția a 11-a, Online via ZOOM 22-26 septembrie, 2020

“Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului. În cauză vor fi dispuse măsuri legale”, susţin reprezentanții IPJ Timiș.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ