Startul competiției

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 august, la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” din strada Aeroportului, numărul 2, Iași. În intervalul orar 07:00-08:30 va avea loc primirea și echiparea concurenților, apoi o ședință tehnică în care vor fi prezentate traseul și normele de sănătate și securitate în muncă, urmând ca la ora 09:00 să se dea startul competiției. 

Citeste si   DOUĂ noi DECESE în România pe fondul pandemiei de CORONAVIRUS! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 148

Traseul va fi încheiat în jurul orei 13:00, moment în care va avea loc și premierea concurenților.

Surprize pentru participanți

Zeci de ieșeni care s-au înscris până acum își vor testa limita rezistenței fizice și psihice, însă se vor putea bucura și de surprizele pregătite de organizatori.

Cu ocazia a 25-a aniversare de la înființarea BATALIONULUI 151 Infanterie „Războieni”, militarii din unitate le propun ieșenilor să alerge alături de ei, având cu ei o raniță militară.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 151 DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

La încheierea traseului, va avea loc și premierea concurenților.

Colegii organizatorilor se vor ocupa cu supravegherea copiilor participanților. Micuții vor fi inițiați în ședințe de tragere cu arme tip airsoft. Li se vor prezenta totodată tehnici de supraviețuire și de prim-ajutor, echipamente militare, o expoziție de armament, alături de alte surprize.

Citeste si   Liviu ANTONESEI: ”Un mic pas ÎNAPOI, unul mare înainte în zona TRANSPARENȚEI”