Share

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a făcut un top al politicienilor, în fruntea căruia se află Călin Popescu Tăriceanu, precum şi un top al miniştrilor, condus de Petru Daea.

În top lui Vîntu rămâne Adrian Năstase, pe care îl descrie ca fiind “un om cu o capacitate de a înţelege şi de a acţiona cum ţara asta nu va mai da atât de curând“.

În topul politicienilor realizat de Sorin Ovidiu Vântu se află: Călin Popescu Tăriceanu, Cristian Diaconescu, Şerban Nicolae, Cătălin Ivan, Titus Corlăţean şi Claudiu Manda.

Citeste si   Ludovic Orban, mesaj surprinzător pentru români: Nu țineți cont de deciziile CCR, fiți responsabili și rămâneți în spitale!

“Preferatul meu rămâne în continuare Adrian Năstase, un om cu o capacitate de a înţelege şi de a acţiona cum ţara asta nu cred că va mai da atât de curând. Din nefericire pentru voi toţi, a fost tras pe linia moartă”, scrie Vîntu, pe blogul său.

Topul miniştrilor conţine trei nume: Petru Daea, Tudorel Toader şi Teodor Meleşcanu.

Cabinetul condus de Tudose este un cabinet mediocru, lipsit de viziune proprie şi de entuziasm. În ciuda acestor fapte, el reuşeşte totuşi să menţină statul în stare de funcţionare, iar atunci când este cazul este capabil să ofere momente de excepţionalitate aşa cum au fost cele ocazionate de funeraliile Regelui Mihai”, susţine Vîntu.

În februarie 2017, Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare în dosarul privind devalizarea Fondului Naţional de Investiţii, instanţa dispunând şi confiscarea de la omul de afaceri a aproximativ 13 milioane de dolari. Vîntu este în penitenciar din iulie 2016, când a fost condamnat definitiv la şase ani şi două luni de închisoare în dosarul privind devalizarea societăţii Petromservice.

Citeste si   Ludovic Orban, taxat de un judecător: Este grav și nepermis că îndeamnă la nerespectarea deciziilor Curții Constituționale

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ