Share

Cunoscutul doctor iesean Răzvan Constantinescu face o serie de afirmații cu privire la demiterea lui Adrian Streinu-Cercel de la șefia comisiei științifice anti-COVID, din cadrul Ministerului Sănătății.

Potrivit lui Constantinescu, ”Streinu-Vaccinel”,  așa cum îl numește medicul din Iași pe directorul Institutului „Matei Balș”  a fost sacrificat chiar de gașca din care face parte”.

Motivul acestui lucru ar fipentru că nu a reușit să asigure numărul suficient de victime pentru a umfla gogoașa pandemiei și a justifica furtul masiv în condițiile prăbușirii economiei”.

Citeste si   Activități de ordine PUBLICĂ și aplicare măsuri pe linia prevenirii RĂSPÂNDIRII virusului Sars Cov2

Răzvan Constantinescu: ”Pentru că nu a reușit să asigure numărul suficient de victime pentru a umfla gogoașa pandemiei și a justifica furtul masiv în condițiile prăbușirii economiei, Streinu-Vaccinel a fost sacrificat chiar de gașca din care face parte”

”STAȚI ÎN CARCASE!

În ciuda raportărilor false, numărul de decese în relație cu infecțiile respiratorii nu este mai mare decât în anii precedenți. Pentru că nu a reușit să asigure numărul suficient de victime pentru a umfla gogoașa pandemiei și a justifica furtul masiv în condițiile prăbușirii economiei, Streinu-Vaccinel a fost sacrificat chiar de gașca din care face parte.

Dacă numărul de îmbolnăviri va continua să scadă, meritele vor fi ale guwernerilor BND, în frunte cu Oligo, Etilo și Agro – eroii noștri; dacă se va reuși totuși inducerea unei noi creșteri, atunci se va spune că măsurile aberante au fost justificate, iată, de pericolul uriaș.
În fața golăniei instituționalizate și cocoloșite de presa înfometată, nu avem apărare.

Nu avem ce face decât să așteptăm cuminți spargerea buboiului care, dacă se va produce, asta se va întâmpla în SUA.”, a declarat pe profilul personal de Facebook, Răzvan Constantinescu.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ