ideall.ro

Un elev de la Liceul cu Program Sportiv din Buzău și-a înjunghiat cu sânge rece amicul de pahar.

Adolescentul de 17 ani devenit peste noapte infractor este cercetat în libertate pentru lovire sau alte violențe, însă lucrurile se pot schimba, în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei, care este la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Buzău.

Totul s-a întâmplat azi-noapte, în localitatea buzoiană Poșta Câlnău. Mai mulți tineri puși pe chefuit s-au strâns ”la șanț”, în apropierea unei societăți agricole din comună. Au băut pahar după pahar, deși unii dintre ei erau adolescenți. La un moment dat, spiritele s-au încins, iar doi dintre tineri, unul de 17 ani și unul de 27 de ani, s-au luat la ceartă serios. Vrând să-l pună la punct pe cel mai tânăr, tânărul de 27 de ani i-a dat o palmă peste față adolescentului de 17 ani.

Jignit de atitudinea amicului de pahar care l-a plesnit de față cu ceilalți tineri, adolescentul a plecat acasă, dar s-a intors în câteva minute, având asupra lui un cuțit.

Fără să stea pe gânduri, adolescentul și-a înjunghiat rivalul, acesta prăbușindu-se într-o baltă de sânge, unde a fost găsit de către medicii de la Ambulanță chemați la fața locului de martorii îngroziți de cele întâmplate.

sensodays.ro

Imediat cum a fost dus la spital, tânărul de 27 de ani a fost operat, el aflându-se acum la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Buzău.

Agresorul este cercetat în libertate pentru lovire sau alte violențe.

evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ