Chiar și după 15 ani, efectul acestui film documentar atemporal este același

La începutul anului 2019 – în preajma comemorării a 60 de ani de la moartea lui Bruno Gröning – Cercul de Prieteni Bruno Gröning a inițiat o acțiune unică: Lanțul de lumină. Rezultatul: 900 de reprezentații ale filmului în întreaga lume și aproape o jumătate de milion de accesări pe YouTube, în toate limbile.

Citeste si   În IAȘI cele mai multe POSTURI vacante sunt în sectorul CONSTRUCȚIILOR

Filmul documentar „Fenomenul Bruno Gröning” a ajuns în cinematografe pentru prima oară în iunie 2003, între timp trecând 15 ani de când este prezentat în toată lumea, în cinematografe sau săli dotate cu videoproiector. De ceva timp este disponibil și pe DVD.

Filmul ”Fenomenul  Vindecării”, va fi proiectat la Iași, sâmbătă, 30 noiembrie 2019, începând cu ora 10:00, la Casa Cărții, pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

Citeste si   EDUCAȚIA on-line, PRIORITATE absolută pentru Primăria MOȘNA! Au fost achiziționate 50 de TABLETE pentru ELEVI
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ