Share

Poliţişti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 23 de ani, recent eliberat din penitenciar, imediat după săvârşirea unui furt dintr-o locuinţă.

Tânărul a încercat să fugă, iar unul dintre agenţi a tras două focuri de armă în plan vertical.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 9 au supravegheat activitatea unui tânăr recent eliberat din penitenciar, având suspiciunea că ar putea comite din nou furturi din locuinţe.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 9 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Astfel, luni, tânărul a fost observat în timp ce s-a deplasat către o zonă din judeţul Ilfov, unde a monitorizat diverse imobile, după care a escaladat gardul unei case, pătrunzând prin efracţie în interiorul locuinţei.

După două ore, poliţiştii l-au văzut cum a aruncat peste gardul imobilului trei genţi voluminoase şi au încercat să-l prindă. Pentru că tânărul a fugit, unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical, fără a exista victime sau pagube materiale.

Citeste si   Noi INTERVENȚII pentru deszăpezirea municipiului IAȘI

Tânărul a devenit violent, dar a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

Prejudiciul, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit familiei păgubite. Tânărul furase aparatură electronică, bani şi haine.

Cercetările sunt continuate pentru furt calificat, tânărul fiine reţinut şi urmând să fie dus în instanţă.

Sursa: News.ro

Citeste si   Managerii marilor COMPANII se implică în CAMPANIA de VACCINARE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ