Share

Un ieșean a ajuns în culmea disperării! PROTESTEAZĂ în fața Primăriei. Greva foamei dar cu ce folos? 

Astăzi, în fața Primăriei Municipiului Iași, un bărbat pe nume Gabriel Diaconescu a început să facă greva foamei pentru că a primit niște penalizări uriașe. A pierdut casa și a trebuit scoasă la licitație. În acest caz, persoana în cauză a declarat că va sta în fața primăriei până se face dreptate.

Din spusele persoanei, declară că nu a fost vina lui, ci a vrut să achite o rată și i s-a cerut apartamentul. Iată, și acest caz devine unul social!

Vânare de apartament, neaceptare de bani!

Asociația de proprietari este responsabilă de acest caz și se pare, nu ia nici o măsură. Începând cu 2013, de când victima a dat în judecată, datoriile de întreținere totale ale victimei au fost de 16.000 de lei, dintre care 7000 lei debit și restul erau penalități.

„Asociația de proprietari nu respectă legile!”

„Legea prevede clar că penalitățile nu pot depăși debitul, o lege pe care nu o respectă Asociația de proprietari. Aceștia au refuzat plata în rate, mergând numai pe varianta executării silite, proprietarul fiind un minor”, a spus Gabriel Diaconescu.

Persoana în cauza a câștigat procesul, deoarece o parte din datorii erau prescrise, ulterior a ajuns dosarul al Tribunalul Iași, pe mâna unei judecătoare care e cercetată DNA. A fost aprobată cererea de Camera de Consiliu și a fost respins cazul la primul termen de către judecătoare.

„Asociația proprietarilor nu este în subordinea Primăriei. Ne-am interesat de situația lui. Din păcate, municipalitatea ieșeană nu poate să întoarcă o hotărâre judecătorească. Din câte am înțeles este vorba despre relația domnului cu Asociația de proprietari din care face parte”, a declarat Buraga Sebastian, Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ