Share

Doi bãrbati din judetul Iasi au fost protagonistii unei întâmplãri mai putin obisnuite, petrecutã pe dealurile din comuna Rosiesti. În timp ce participau la o vânãtoare legalã, unul dintre cei doi a vrut sã tragã cu arma înspre o turmã de mistreti care a trecut prin lantul de trãgãtori, format din 21 de persoane.

Glontul tras de acesta a nimerit în colegul de vânãtoare. Bãrbatul a fost rãnit în zona abdominalã si a ajuns la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Mai apoi, rãnitul a fost transportat la un spital din Iasi cu leziuni la vezica urinarã. În cauzã, politistii au deschis dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã.

Citeste si   Acțiuni ale polițiștilor ieșeni pentru siguranța cetățenilor

O iesire la o vânãtoare programatã, ieri, pe dealurile din comuna Rosiesti s-a terminat tragic

O iesire la o vânãtoare programatã, ieri, pe dealurile din comuna Rosiesti s-a terminat tragic pentru un bãrbat de 41 de ani din Bârnova, judetul Iasi. Împreunã cu alte 20 de persoane, acesta se afla în lant de trãgãtori. La un moment dat, printre ei a trecut o turmã de mistreti. Liviu Nechita a pus arma la ochi si a tras. Nu a nimerit niciun animal. În schimb, a nimerit zona abdominalã a colegului de vânãtoare. Incidentul a fost anuntat pe numãrul de urgentã 112 si, în scurt timp, la fata locului a sosit o ambulantã, dar si politistii de la Arme si Munitii, care au demarat cercetãrile.

Citeste si   Modelul de afacere AMERICAN le-a adus SUCCES! Vasile MORARU: ”Înainte de a INVESTI banii într-o AFACERE, studiază CONCURENȚA, clienții și gândește-te la produs”

Chiar dacã, initial, au fost zvonuri cã cel care a încasat glontul ar fi decedat, aceastã informatie a fost desfiintatã de autoritãti. Bãrbatul rãnit a fost stabilizat pe câmp, acolo unde a fost rãnit, apoi preluat de ambulantã si transportat la Spitalul de Urgentã Vaslui. Aici a primit îngrijiri medicale de specialitate si, apoi, a fost transportat la o unitate spitaliceascã din Iasi. Glontul i-a pãtruns în zona abdominalã, prin partea dreaptã, apoi a iesit. Chiar dacã s-a crezut, initial, cã traiectoria acestuia nu a lovit organele interne, investigatiile au scos la ivealã faptul cã rãnitului i-a fost afectatã vezica urinarã.

Citeste si   L-AŢI VĂZUT? Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a ajuns la domiciliu

“În cauzã, politistii au efectuat cercetãri si au constatat cã documentele si autorizatiile participantilor la partida de vânãtoare erau în regulã. În cauzã, a fost deschis dosar de cercetare penalã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ