Share

Pentru că nu a reuşit să îşi stăpânească nervii în trafic în faţa unui şofer necunoscut  care i-a spus „Aşa sunteţi voi, ăştia din Italia“, un sofer tanar plateste cu inchisoarea

Tânărul, aflat la volanul unei maşini de Italia, a avut un conflict cu un şofer de 63 de ani, după o depăşire, în urma căruia l-a lovit cu palma.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

Victima a căzut cu capul de asfalt şi, după mai multe zile, a murit la spital. In prezent, tanarul nervos se află în arest, fiind condamnat de prima instanţă la cinci ani de puşcărie, dar şi la plata unor daune de 30.000 de euro.

Robert Dîscă, stabilit în comuna ieşeană Mirceşti, a fost condamnat zilele trecute la cinci ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru infracţiunile de lovituri cauzatoare de moarte şi conducere fără permis.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00

El a recunoscut faptele, însă, chiar şi aşa, a contestat decizia primei instanţe, nemulţumit de cuantumul pedepsei. Procesul urmează să se reia la Curtea de Apel Iaşi.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ