Share

Incidentul a avut loc astăzi dimineața, în jurul orei 4.00, în cartierul ieșean Păcureț

Un bărbat de 40 de ani a fost împușcat în spate, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat.

Bărbatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie Iași, unde medicii vor decide care urmează să fie operat.

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, polițiștii cred că autorul agresiunii ar fi un alt bărbat 41 de ani, care locuiește în același cartier. Acesta nu a fost încă prins.

Diana CIMPOEȘU, medic șef al UPU SMURD Iași: ”În momentul în care a ajuns la urgențe, bărbatul era conștient”

”Este vorba despre un pacient în vârstă de 40 de ani, de etnie romă, victimă a unei agresiuni prin împușcare la nivelul hemitoracelui stâng posterior, în cartierul Păcureț. Clinic prezintă o plagă de aproximativ 8 mm diametru, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic, proiectil, în mediastin, retroaortic cu o fractură de coastă.

Medicii din cadrul Clinicii de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie vor decide dacă bărbatul trebuie să fie operat. Noi, în cadrul UPU, am făcut cercetări și am dat diagnosticul și l-am transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie. În momentul în care a ajuns la urgențe, bărbatul era conștient”, a declarat Diana CIMPOEȘU, medic șef al UPU SMURD Iași.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ