Share

O familie din comuna Tătăruși trece prin clipe cumplite, în prag de sărbători

Ionel Pristavu, de 40 ani, și-a pierdut viața în cursul zilei de duminică, într-un accident rutier, petrecut în orașul Nürnberg, din Germania.

Potrivit membrilor de familie, Ionel lucra în străinătate de 7 ani, în domeniul construcțiilor. În mod frecvent venea acasă iar acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă, și-a făcut bagajul alături de prietena lui pentru a fi alături de familie. Din primele informații obținute, se pare că, în timp ce se deplasau cu mașina personală spre România, pe autostradă, un șofer i-ar fi tăiat calea iar în urma manevrei neregulamentare ar fi ajuns cu autoturismul pe marginea drumului, într-un parapet.

Impactul nu a fost mare însă, după ce au coborât amândoi din mașină, un alt autoturism i-au lovit din spate, impactul fiind devastator. Șoferul Ionel Pristavu a decedat pe loc în timp ce prietena acestuia a fost transportată la spital cu răni grave, fiind supusă unor proceduri chirurgicale.

Acum, familia încearcă să-l aducă acasă pentru a fi înmormântat în Tătăruși. Problema este că, pentru repatrierea trupului, implică costuri foarte mari, bani de care familia nu dispune.

Cei care doresc să sprijine din puținul lor cu bani pentru ajutorarea acestora o pot face în contul bancar RO54BTRLRONCRT0426937201 sau pot lua legătura direct cu membrii familiei la numărul de telefon: 0768/649.858 – Anca Sava, sora persoanei decedate.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ