Share

 

Deputatul liberal este la al patrulea mandat , fiind membru în Camera Deputaților în ultimii 16 ani, din 2004 până în acest an. A fost deputat de Buzău între 2004 și 2016, ales apoi în 2016 ca deputat de Dâmbovița, pe listele PNL.

Cezar Preda a declarat, luni seară, la un post TV, că a avut o discuție cu președintele PNL, premierul Ludovic Orban, căruia i-a explicat că are un proiect personal.

Citeste si   Iohannis, conferință de presă după noul bilanț al cazurilor de coronavirus! Ce măsuri de IMPUN după ce mai multe localități au intrat scenariul ROȘU

„Nu-mi doresc să mai candidez. Sunt de două decenii la vârful politicii. E momentul să vină oamenii tineri. Am vorbit cu premierul, i-am spus că am proiectul meu. E un proiect care depinde de succesul partidului meu”, a explicat deputatul.

Cezar Preda are 61 de ani și a intrat în politică în Partidul Democrat, în 1999, în timpul președinției lui Petre Roman. A devenit membru PNL în februarie 2005, după fuziunea celor două partide PNL și PD. 

Citeste si   Noi cazuri de infectare cu noul coronavirus la MAE. Anunțul ministerului

A condus filiala PDL Buzău peste 10 ani, din 2001 până în 2014.  A fost vicepreședinte al Partidului Democrat, apoi vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal, și, din 2014, al PNL. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ