Share

Un italian păcălit de o româncă cu 780 de mii de euro! Femeia i-a vândut şi casa bărbatului cu 33 de ani mai bătrân decât ea, dar şi bijuteriile răposatei lui soţii!

O blondă din localitatea gorjană Scoarţa, acuzată de fostul său iubit italian, cu 33 de ani mai în vârstă, că i-a furat întâi inima, apoi toată averea!

Simona Mărgăian Tiriplică a fost notificată de un cabinet de avocatură din Bucureşti că are la dispoziţie nici o săptămână ca să îi restituie unui cetăţean italian suma de peste 780.000 euro şi mai multe bunuri primite, în ultimii doi ani.

Citeste si   Rusia denunţă declaraţia unilaterală a SUA privind reintroducerea sancţiunilor ONU împotriva Iranului

Solicitarea s-a făcut la cererea italianului care a apelat, vineri, la avocat, în România, după ce a realizat că ar fi fost escrocat de gorjeancă.

Povestea de dragoste dintre frumoasa româncă şi bătrânelul italian a început în urmă cu doi ani la Milano.

Tânăra l-a consolat în braţele ei pe italian, după ce acesta şi-a pierdut soţia. În cursul scurtei relaţii, italianul a făcut tot ce a putut să-şi satisfacă partenera.

I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, după ce ar fi vândut o proprietate din Italia, dar i-a cumpărat şi o limuzină de lux. Şi-a răsfăţat iubita şi cu o excursie în Dubai, iar când banii s-au terminat i-a oferit chiar şi bijuteriile familiei, inclusiv pe cele ale răposatei sale soţii.

Citeste si   Hondurasul îşi mută ambasada din Israel la Ierusalim (preşedinte)

Pentru scenariile puse la punct pentru a-l face pe italian să scoată bani, femeia ar fi avut nevoie de cooperarea chiar a soţului ei din ţară, pe care i l-a prezentat italianului drept garda sa de corp, dar şi de ajutorul mamei sale.

Frumoasa blondă se îmbolnăvea subit în România, iar italianul trimitea bani. A trimis chiar şi 70 de mii de euro la o singură tranzactie, susţine avocata lui, Oana Anghel.

Citeste si   #alegeriSUA: Joe Biden cere Senatului să nu voteze asupra Curţii Supreme înaintea prezidenţialelor

Mai mult, casa din Milano a trecut-o chiar pe numele femeii. După o perioadă, tânăra l-a convins pe bătrân să vândă casa din Milano pentru a cumpăra una în Bucureşti, dar şi o locaţie mai mică tot în Milano.

Din banii obţinuţi, Simona urma să-şi deschidă şi un coafor la Bucureşti. Din păcate pentru bătrânul amorezat, românca nu a fost de găsit după vânzarea casei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ