Share

Intervenție a unui jandarm în cazul unei infracțiuni flagrante de tâlhărie

În data de 09.02.2020, in jurul orei 00:10, în timp ce se afla în zona centrală a localității Răducăneni, un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele, de trei tineri și deposedat de portofelul în care se afla, actul său de identitate și suma de 550 lei.

Citeste si   Nucleul politic Mihai Chirica-Costel Alexe vrea alianță politică pentru majorități în Consiliul Local și Consiliul Județean cu USR-PLUS și PMP

Alertat de o persoană, un jandarm din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Răducăneni, care era în timpul liber și se afla într-un magazin din apropierea zonei în care s-a comis infracțiunea, a intervenit, procedând la urmărirea făptuitorilor.

După o cursă de aproape un kilometru, jandarmul a reușit prinderea și imobilizarea unuia dintre făptuitori, acesta fiind predat organelor de poliție.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Ulterior, polițiștii ieșeni, au identificat și pe ceilalți doi tineri, în prezent, cele trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată fiind arestate preventiv pentru 30 zile.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ