Share

Preşedintele PSD Olt Paul Stănescu declară despre Mihai Chirica, liderul PSD care a lansat un atac la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, că “un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Paul Stănescu a afirmat, luni, referitor la declaraţiile primarului din Iaşi, că acesta “s-a autoeliminat” din partid, ceea ce va fi oficializat în forurile statutare ale partidului.

“Un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat. Nu mai face parte din partid, dar trebuie să discutăm acest caz în forurile statutare. Şi la Olt vom avea, miercuri sau joi, un Comitet Executiv, pentru că nu poate să fie o decizie personală a mea. Vom avea o poziţie oficială în ceea ce îl priveşte pe vicepreşedintele Chirica de la Iaşi. Sută la sută, colegii mei îmi împărtăşesc opinia”, a spus Stănescu.

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a lansat, duminică, un atac la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, afirmând că “politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, chiar dacă acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la câştigarea unor scoruri electorale foarte bune.

Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI

Chirica a fost întrebat dacă este mulţumit de felul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

“Sincer? Nu. Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic”, a răspuns primarul municipiului Iaşi, la Digi 24.

Citeste si   Nicușor Dan, la preluarea oficială a mandatului de primar al Capitalei: „Bucureștiul are un potențial uriaș”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ