Share

Secretarul de Stat și coordonatorul Departamentului CENTENAR, Florin Daniel Șandru și-a dat demisia. O scrisoare în acest sens a fost exepdiată premierului României, Sorin Grindeanu.

„Din poziția pe care o dețineți, ați transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea a Ordonanței de Urgență a Guvernului privind modificarea Codurilor penale”, scrie Șandru în scrisoarea adresată premierului.

Citeste si   LOCKDOWN după ce rata de pozitivare a depășit 30% | Nelu Tătaru: ”Nu cred că trebuie să ne întoarcem la a închide total”

Amintim că Guvernul României a adoptat în ședința de marți o Ordonanță de Urgență pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală. Decizia a stârnit un val de proteste în toată țara, iar zeci de mii de români au protestat în fața palatului Victoria din București.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ