Share

Un microbuz în care se aflau 15 persoane a rămas blocat, joi dimineața, timp de o oră, în județul Olt, pe Drumul Național 542, între localitățile Redea și Valea Soarelui, din cauza zăpezii viscolite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că pentru deblocarea Drumului Județean 542 a intervenit un singur utilaj de deszăpezire, dar și un echipaj de Poliție.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Cincisprezece persoane se aflau în microbuz, acestea mergând către locul de muncă, în localitate Amărăști, județul Dolj, potrivit Mediafax.

„Pe DJ 542, între localitățile Redea și Valea Soarelui, un microbuz și un autoturism nu au mai putut să înainteze din cauza zăpezii de pe carosabil. Microbuzul se deplasa către localitatea Amărăști din județul Dolj. Sunt acolo un utilaj de deszăpezire și un echipaj de poliție. Din datele de pe apel sunt în jur de 15 persoane în microbuz, care mergeau la muncă”, a declarat plutonierul major Alin Băsăteanu.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Drumul a fost deblocat, dar pe un singur sens, după aproape o oră.

Ulterior, în zonă au intervenit mai multe utilaje pentru a debloca în întregime carosabilul.

„Au fost deblocate microbuzul și un autoturism. Se circulă pe DJ 542 pe un singur sens. Intervin utilajele pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil și a se relua circulația pe ambele sensuri. În zonă bate vântul și viscolește zăpada de pe câmp”, a afirmat reprezentantul ISU.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ