Share

Motocicleta pe care o conducea a lovit în plin o maşină al cărei şofer efectua un viraj fără să se asigure, spun martorii. Impactul i-a provocat răni grave motociclistului, care se afla pe drumul către locul de muncă.

Motociclistul se îndrepta spre locul de muncă, la Penitenciarul din Botoşani. La un moment dat, o maşină i-a tăiat calea şi a mai avut timp să evite impactul. A fost aruncat peste autoturism şi s-a prăbuşit pe asfalt.

Citeste si   (P) Cosmin Andrei (PSD): „Cel mai bun consilier al unui primar este cetățeanul. Bugetul de investiții al orașului îl voi stabili în fiecare an cu botoșănenii!”

Şoferul a coborât în grabă de volan să vadă dacă motociclistul mai respiră. Imediat, s-au strâns mai mulţi trecători, dar şi medicii, alertaţi de martori.

Salvatorii i-au acordat motociclistului primul ajutor pe drum, apoi l-au transportat la spital.
În acest timp, poliţiştii au verificat dacă şoferul băuse.

Rezultatul etilotestului a fost negativ. Tânărul care l-a accidentat pe motociclist va trebui să dea însă explicaţii în faţa anchetatorilor, care vor stabili dacă este vinovat, potrivit observator.tv

Citeste si   Vezi situația EPIDEMIOLOGICĂ a ROMÂNIEI! Până astăzi, 21 septembrie 2020, pe teritoriul ROMÂNIEI au fost confirmate 113.589 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ