Share

O studentă a încercat să obțină un loc de muncă punându-și în evidență atuurile fizice. Un nasture care s-a desprins de la sacou i-a pus în evidență toate atuurile pentru un loc de muncă.

O tânără studentă la jurnalism, în vârstă de numai 21 de ani, s-a înregistrat prezentând un jurnal de știri cu un decolteu mai mult decât generos.

Citeste si   #ArmeStrategice/Putin a trimis Dumei de Stat un proiect de lege pentru prelungirea cu cinci ani a acordului New START

Enki Bracaj, din Tirana, Albania, și-a dorit foarte mult un job la postul de televiziune albanian, așa că s-a folosit de punctele forte. Și-a luat pe ea doar un sacou, fără sutien, iar nasturii i s-au descheiat în timp ce citea știrile.

Se pare că „eforturile” depuse de studentă au dat roade, pentru că directorii postului de televiziune au fost foarte impresionați. Aceștia au angajat-o imediat, potrivit Dailymail.co.uk.

Citeste si   SUA: Preşedintele Biden intenţionează să limiteze închisorile private şi transferurile de echipament militar către poliţie

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ