Share

În cursul zilei de ieri, 14.09.2020, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost în comuna Frumosu pentru inaugurarea unui cabinet medical de către primarul Constantin Buga.

Gheorghe Flutur a ținut să îl felicite pe primar deoarece a reușit să scoată din anonimat comuna bucovineană prin a aducerea civilizației în zonă.

„Important este că în centrul comunei, o clădire din temelii făcută pe un program european de circa 100 de mii de euro și aici sunt 2 cabinete de medici de familie pregătite și de asemenea pregătit un cabinet stomatologic, iar în mansardă am văzut că au pregătit și spațiul locuință pentru medici. Este foarte important că au început cu așa ceva pentru comuna Frumosu, pentru că primarul are investiții extrem de curajoase și anume 3 proiecte pentru modernizarea școlilor, mai mulți km de drumuri comunale pentru reabilitat, sală de sport, apă și canalizare, un proiect care este în derulare în momentul de față și sigur pregătește și proiectul de aducțiune de gaz metan pentru populația din zonă.

Ce poți să spui decât faptul că un primar tânăr a avut curajul să scoată din anonimat o frumoasă comună bucovineană, o comună turistică deosebită și când spun să o scoată din anonimat mă refer la faptul că aduce civilizația. Apă, canalizare, dispensar medical, școli, asta înseamnă civilizație. Cinste primarului Buga de la Frumosu.”, a declarat Gheorghe Flutur.


Share
Citeste si   UPDATE GCS: 1.231 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 112.781
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ