Share

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, arestarea preventivă a lui Daniel Dragomir în dosarul de corupţie în care a fost trimis în judecată de DNA anul trecut. În prezent, fostul ofiţer SRI este arestat şi în dosarul Black Cube.

“Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de casaţie şi Justiţie DNA împotriva încheierii de şedinţă din data de 14.11.2016 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală. Admite cererea procurorului de înlocuire a măsurii controlului judiciar a inculpatului Dragomir Daniel cu măsura arestării preventive”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Procurorii au făcut cererea motivând că prin faptele de care este suspectat în legătură cu tentativa de intimidare a Laurei Codruţei Kovesi a încălcat controlul judiciar dispus în dosarul de corupţie. Cererea DNA de arestare a venit la aproximativ două luni de când a fost pus sub învinuire în dosarul Back Cube.

Daniel Dragomir a fost trimis în judecată de DNA la începutul anului 2015, alături de soţia sa, fostul ofiţer SRI fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani, folosirea informaţiilor nedestinate publicităţii, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Sursa: mediafax


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ