Loteria Română lansează „Lozul Iliuță”. Cu doar 2 lei, poți să câștigi și 15.000 de lei! 

Loteria Română lansează, în această săptămână, un nou produs. “Lozul Iliuță” este un loz în plic care costă doar 2 lei, iar câștigurile ajung și până la 15.000 de lei.

 Acest produs are o tematică care trimite la istoria Loteriei Române și este un tribut adus binecunoscutei mascote Iliută Pronosport, mascotă care împlinește, în luna martie, 51 de ani de existența, se menţionează într-un comunicat al Loteriei Române. Pentru aceasta nouă serie de loz în plic, Loteria Română oferă 301.176  de câştiguri în valoare totală de 1,24 milioane de lei.

Citeste si   VEȘTI BUNE pentru TINERII din comuna LESPEZI! Autoritățile locale au început demersurile pentru realizarea unei BAZE SPORTIVE

Acest produs are o tematică care trimite la istoria Loteriei Române și este un tribut adus binecunoscutei mascote Iliută Pronosport, mascotă care împlinește, în luna martie, 51 de ani de existența, se menţionează într-un comunicat al Loteriei Române.

Pentru aceasta nouă serie de loz în plic, Loteria Română oferă 301.176  de câştiguri în valoare totală de 1,24 milioane de lei. Preţul noului loz este de numai 2 lei, iar premiile puse în joc sunt în valoare de 2 lei, 4 lei, 6 lei, 10 lei, 100 de lei, 3.000 de lei şi 15.000 de lei.

Citeste si   Comuna MOȚCA ar putea intra în CARANTINĂ! Primarul HOBINCĂ și-a luat CONCEDIU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ