Share

Andreea Antonescu a sunat azi noapte la numărul de urgență 112. Cântăreața a anunțat că ar fi sechestrată într-un apartament din Iași

Forțele de ordine au intervenit imediat la adresa indicată. Vedeta se afla în locuință, dar totul s-a dovedit o alarmă falsă.

Andreea Antonescu a sunat la 112 la puțin timp după miezul nopții și a spus că este în Iași, la locuința iubitului ei, că s-a certat cu acesta și că nu o lasă să iasă din casă.

Artista nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI

Când au ajuns la adresă, un imobil din centrul orașului, cântăreața le-a spus polițiștilor că nu-și amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are nicio problemă cu iubitul, Ștefan MANOLACHE.

Polițiștii au verificat telefoanele celor doi și au constatat că apelul a fost făcut de pe telefonul lui Ștefan MANOLACHE.

În cele din urmă, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel fals la numărul de urgență

La câteva ore după ce poliția a ajuns la locuința din Iași a lui Ștefan Manolache, de unde Andreea Antonescu ar fi sunat să anunțe că este sechestrată, artista a venit cu noi declarații pentru a lămuri ce s-a întâmplat, de fapt, cu o seară înainte.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

„V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită.

Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă.

Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’” s-a justificat Andreea Antonescu.

Citeste si   COPIII Revoluției – povești FILMATE cu părinții REVOLUȚIONARI și copiii acestora despre tranziția de la COMUNISM la democrație

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ