Andreea Antonescu a sunat azi noapte la numărul de urgență 112. Cântăreața a anunțat că ar fi sechestrată într-un apartament din Iași

Forțele de ordine au intervenit imediat la adresa indicată. Vedeta se afla în locuință, dar totul s-a dovedit o alarmă falsă.

Andreea Antonescu a sunat la 112 la puțin timp după miezul nopții și a spus că este în Iași, la locuința iubitului ei, că s-a certat cu acesta și că nu o lasă să iasă din casă.

Artista nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul.

Citeste si   Carmen DOROBĂȚ: ”Fiecare persoană suspectă de COVID 19 stă singură în salon”

Când au ajuns la adresă, un imobil din centrul orașului, cântăreața le-a spus polițiștilor că nu-și amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are nicio problemă cu iubitul, Ștefan MANOLACHE.

Polițiștii au verificat telefoanele celor doi și au constatat că apelul a fost făcut de pe telefonul lui Ștefan MANOLACHE.

În cele din urmă, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel fals la numărul de urgență

La câteva ore după ce poliția a ajuns la locuința din Iași a lui Ștefan Manolache, de unde Andreea Antonescu ar fi sunat să anunțe că este sechestrată, artista a venit cu noi declarații pentru a lămuri ce s-a întâmplat, de fapt, cu o seară înainte.

Citeste si   Episcopia Romano-Catolică IAȘI donează 8 tuneluri de decontaminare pentru patru SPITALE din IAȘI

„V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită.

Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă.

Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’” s-a justificat Andreea Antonescu.

Citeste si   197 de persoane au DECEDAT în România până în acest moment din cauza COVID -19

LĂSAȚI UN MESAJ