Share

Un pacient de 60 de ani, care era internat în spitalul din Turda, Cluj, a fost găsit în afara curții Spitalului, decedat.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar conducerea spitalului a luat decizia de a închide peste noapte intrarea/ieșirea principală din clădirea Spitalului

Pacientul ar fi părăsit salonul desculț, iar la un moment dat s-ar fi constatat faptul că a dispărut. După ce au început căutarea pacientului dispărut, spre dimineață, acesta a fost găsit căzut undeva în afara curții spitalului. Se presupune că pacientul ar fi ieșit pe poarta spitalului, deși era desculț.

Citeste si   Vezi lista școlilor în care se suspendă cursurile școlare în modalitatea „faţă în faţă"

Doctorul de gardă ar fi solicitat ajutorul celor de la Salvare, însă aceștia au refuzat să ducă decedatul în interiorul Spitalului, așa că portarii au luat o targă și l-au cărat înăuntru, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au iniţiat verificări. În acea noapte, bărbatul ar fi fost agitat şi i s-ar fi administrat medicaţie pentru a se linişti.

Citeste si   Vezi ce concerte prezintă Filarmonica "Moldova" din Iași  - Stagiunea  2020 - 2021

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, fiind înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”, informeaza turdanews.net


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ