Share

Un pedagog de la un liceu special din municipiul Husi a fost arestat preventiv pentru violenta in familie, fiind acuzat ca si-a batut si sechestrat sotia in cabinetul medical al unitatii de invatamant. Cei doi soti au fost gasiti de catre asistentul medical, care a anuntat conducerea scolii, ulterior fiind sesizata Politia, conform stirileKanalD.

Judecatoria Husi a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru violenta in familie, pe numele unui tanar de 31 de ani, pedagog la Liceul Tehnologic “Sfanta Ecaterina” Husi, acuzat ca si-a agresat sotia in unitatea de invatamant.

Citeste si   Vaslui: 70 de hectare de vegetaţie uscată au ars în urma unui incendiu în comuna Lipovăţ

Incidentul s-a petrecut in cabinetul medical al scolii, acolo unde femeia, angajata tot ca pedagog in aceeasi institutie, dormise in cursul noptii de 27 spre 28 mai, se pare tot din cauza problemelor existente in familie.

In jurul orei 6.15, barbatul a intrat peste sotia sa in cabinetul medical, unde a lovit-o, a amenintat-o cu acte de violenta si ar fi tras-o de par in momentul in care a incercat sa iasa din camera in care se aflau.

Citeste si   Mii de şoferi de pe microbuzele şcolare, controlaţi de poliţiştii rutieri; au fost aplicate 111 amenzi

Cei doi au fost gasiti de catre asistentul medical in momentul in care acesta a venit la serviciu, fiind anuntata conducerea liceului.

Ulterior, directorul unitatii de invatamant a sesizat incidentul Politiei, care a declansat o ancheta in acest caz.

“In dimineata de 28 mai, pe fondul unor conflicte intrafamiliale, barbatul si-a lovit sotia, i-a adresat amenintari cu acte de violenta si s-a opus, prin folosirea violentei, atunci cand femeia a intentionat sa paraseasca camera in care se afla. Politistii huseni au emis pe numele barbatului ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Procurorii si-au insusit solicitarea si au efectuat demersurile legale catre Judecatoria Husi, care a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile”, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Iulian Petre.

Incidentul dintre cei doi pedagogi nu a fost vazut de catre elevi, care nu se aflau la cursuri la ora la care s-a petrecut acesta.

Citeste si   Mii de şoferi de pe microbuzele şcolare, controlaţi de poliţiştii rutieri; au fost aplicate 111 amenzi

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ