Share

 

Dragoş Turcitu a fost externat, în dimineața zilei de sâmbătă, 1 august. Acestuia i s-a făcut rău la câteva ore de la externare. Soția sa a chemat ambulanța, dar, din păcate, la sosirea echipajului, bărbatul era în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. 

Surse apropiate familiei spun că politicianul ar fi suferit de afecțiuni ale inimii, potrivit olt-alert.ro.

Citeste si   Magda Catone a intrat în politică. Actrița s-a alăturat echipei PNL din Sectorul 2 al Capitalei și va candida la alegerile din septembrie

Dragoş Turcitu a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina din 22 iulie 2020, unde a fost tratat pentru COVID-19. 

Conform mărturiei unui prieten al politicianului, Turcitu ar fi murit după ce ar fi ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng și, cel mai probabil, ar fi suferit un infarct, scrie adevarul.ro

Citeste si   Tatăl Loredanei Groza candidează la alegerile locale

Turcitu era membru PNL, iar în trecut a fost director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, fiind la acel moment promovat de preşedintele CJ Olt de la acea vreme, Jenel Copilău (PRM). Ulterior a continuat să activeze în politică, trecând pe la UNPR şi ajungând în organizaţia judeţeană a PNL, de unde, în 2017, a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean. De atunci a rămas membru simplu, potrivit aceleiași publicații.

Citeste si   Maricel POPA caută țapi ispășitori. Spitalul mobil riscă să nu fie construit din fonduri europene

Turcitu era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea. Era tatăl a două fete minore.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ