Share

Un poliţist din Moisei, judeţul Maramureş, şi-a bătut nevasta până a băgat-o în spital. Secenele de violenţă s-au produs chiar la locul de muncă al femeii, în Borşa. 

Polițistul și-a snopit nevasta în bătaie chiar la ea la serviciu. Bărbatul, foarte nervos, nu a mai ținut cont nici de uniforma pe care o poartă și nici de faptul că se afla la locul de muncă al soției și i-a aplicat acesteia o corecție până când a băgat-o în spital.

Femeia a depus plângere la poliție în această dimineată. Martorii spun că mariajul celor doi durează de aproximativ 7 ani și a fost mereu „condimentat” cu scandaluri, femeia fiind de o gelozie feroce, potrivit jurnalmm.ro

Victima s-a prezentat la Compartimentul Primire Urgențe a Spitalului de Recuperare Borșa cu un traumatism minor de torace și la sânul stâng, dar investigațiile paraclinice nu au evidențiat o traumă majoră. A fost consultată și externată cu prescripție medicală.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ