Share

Un protestatar a aruncat cu stegulete ale Federatiei Ruse in Trump

Un protestatar a aruncat cu stegulete ale Federatiei Ruse in presedintele SUA Donald Trump, in timp ce acesta mergea la o intalnire cu senatorii republicani, anunta ABC News.

Pe Trump nu l-au lovit stegulețele

Steagurile nu par sa il fi lovit pe Trump, care si-a continuat drumul alaturi de liderul majoritatii republicane din Senat, Mitch McConnell.

Citeste si   #alegeriSUA Preşedintele Trump anunţă că va numi rapid un nou judecător la Curtea Supremă a SUA
Barbatul a strigat “Trump inseamna tradare” si “De ce vorbesti despre taieri de taxe, cand ar trebui sa vorbesti despre tradare”.

Protestatarul, care s-a prezentat ca fiind Ryan Clayton, a stat printre ziaristii adunati in zona in care urma sa aiba loc intalnirea republicanilor.

Se pare ca el este aceeasi persoana care a incercat sa inmaneze steagul Rusiei ginerelui lui Trump, Jared Kushner, in iulie, cand acesta a fost audiat in Comisia de informatii a Senatului, potrivit news.ro.

Citeste si   Tenis: Nicolae Frunză şi Bogdan Pavel au pierdut în sferturile turneului de la Curtea de Argeş (ITF)

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ