Share

Un barbat din Iasi, plecat la munca in Italia, a murit in conditii suspecte, sustine familia. Rudele sunt convinse ca acesta era epuizat din cauza muncii.

Barbatul, in varsta de 50 de ani, a plecat la munca in Italia in urma cu 3 luni. Muncea in sere de dimineata pana seara, in conditii foarte grele si era epuizat de munca, sustin membrii familiei sale, informeaza stirilekanald.ro

“Din cate am inteles, fratele meu ar fi decedat pe data de 8 iunie. Noi am fost anuntati vineri de catre un roman de tragedie. Initial am crezut ca este vorba despre o gluma, nu am putut sa cred ca este adevarat. Am inteles la un moment dat ca asta s-a intamplat si am sunat la consulat. Mi s-a confirmat. Din cate am inteles ar fi murit in urma unui infarct. La autopsie a iesit ca avea ulcer si edem pulmonar”, a declarat sora victimei.

Trupul neinsufletit al lui Costica Iftode se afla acum la o morga din Italia, iar familia are la dispozitie doua saptamani sa faca rost de 3.000 de euro daca vor sa-l aduca in tara pe barbat.

“Noi vrem sa il aducem in tara sa il inmormantam crestineste, dar aveam nevoie de foarte multi bani. Am vorbit cu o firma si ni s-a cerut 3.000 de euro. Nu avem de unde scoate acesti bani. Daca nu facem rost, trupul fratelui meu va fi incinerat”, a completat sora barbatului.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ