Share

Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda, a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook

Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda şi a transmis totul pe reţeaua de socializare, a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook. Oamenii s-au mirat, dar au luat banii.

Citeste si   Ministrul Educației și Ministrul Mediului au fost în vizită de lucru la Inspectoratul Școlar Județean Iași și în unități de învățământ din județ

Tânărul, cunoscut după ce a apărut chiar și în presa din Irlanda, a intrat live pe Facebook și le-a cerut celor care îl urmăresc să dea share la transmisiune. El a mers la bancă şi a schimbat 5.000 de euro în bancnote de 5 euro şi a început să le împartă trecătorilor, în centrul Dublinului.

“la 20 de mii de persoane pe live ,dau 5000 mii de euro la oamenii din dublin irlanda 5 euro de om ,să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani .”, a scris tânărul în dreptul transmisiunii.

Citeste si   TOT ce trebuie să ȘTIȚI despre autovehiculele cu VOLANUL pe partea DREAPTA

Românul, cu numele Strugurel Lingurar, a devenit cunoscut prin intermediul transmisiunilor live, distribuite de zeci de mii de oameni pe Facebook, în care a comis numeroase infracțiuni.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ