Share

Credinţa înseamnă să asculţi de poruncile lui Dumnezeu

Credinţa înseamnă să asculţi de poruncile lui Dumnezeu, iar cel care nu ascultă de poruncile Lui nu se poate numi credincios al Adevărului şi nici nu poate pretinde că îl cunoaşte pe Dumnezeu.

Cam asta ar fi atitudinea și gândirea celor veniți în zilele de pelerinaj la Iași cu ocazia celebrării Sfintei Cuvioase Parascheva.

Citeste si   Ludovic ORBAN: 14 SECUNDE DE TĂCERE când a fost întrebat despre POSIBILA întoarcere a lui CHIRICA la PSD

Conștiința comună înseamnă și Dumnezeu

Conștiința comună înseamnă și Dumnezeu și puterea vindecării

Am mai stat de vorbă cu trei credincioase venite tocmai din Bistrița Năsăud. Ne-au spus că drumul a fost destul de obositor, lung, dar când au ajuns aici au simțit ceva deosebit. Singura problemă ar fi fost că le dureau picioarele și erau frânte, dar cu lumină în ochi au înțeles că ajutorul Sfintei le este de leac.

Citeste si   Admiterea la TUIASI, cifre record și în sesiunea de toamnă: 200 de candidați în plus față de locurile bugetate

„Noi venim de la Bistrița Năsăud. Suntem obosiți, dar avem și nepoți și copii și ne rugăm pentru ei. Simțim o pace în suflet și ne bucurăm nespus de această ocazie”, au mărturisit Elena, Mihaela, Genoveva.  

„Acesta e doar un punct de pornire spre mântuire. Dar numai Dumnezeu ne poate oferi mântuirea”

Citeste si   Vezi lista școlilor în care se suspendă cursurile școlare în modalitatea „faţă în faţă"

Niciodată nu trebuie să ne asumăm faptul că suntem suficient de credincioşi. A fi cu adevărat credincios înseamnă să-L iubeşti pe Dumnezeu şi să-ţi iubeşti aproapele. Să punem o barieră asupra păcatelor şi temerilor noastre.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ