Share

Un bărbat a ajuns la spital în stare destul de gravă, după ce a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-un stâlp de beton. Accidentul a avut loc joi la prânz, în jurul orei 12.00, pe DN 2A, în apropierea intersecţiei din zona Ratoş din comuna Bălcăuţi.

Un bărbat care se afla la volanul unei autoutilitare Hyundai, în timp ce se deplasa din direcţia Rădăuţi spre Bălcăuţi, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la dreapta, a părăsit şoseaua şi a intrat frontal într-un stâlp de beton aflat pe partea stângă a drumului.

Citeste si   Ruta Cultural Turistică a Bisericilor de Lemn din Bucovina a fost LANSATĂ

În urma impactului puternic autoutilitara a fost distrusă, iar şoferul a rămas încarcerat în cabină. Pasagerul din dreapta a fost şi el rănit, însă a putut ieşi singur din maşină. La faţa locului a fost solicitată intervenţia Modulului de Descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, care a acţionat pentru extragerea bărbatului blocat la volan în interiorul autoutilitarei. Bărbatul aflat în stare destul de gravă a fost predat unui echipaj al ambulanţei, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Autoutilitara marca Hyundai era nouă, cu numere provizorii, şi transporta hrană pentru animale. Încărcătura a fost preluată de reprezentanţii firmei, care au transbordat marfa într-o altă maşină venită la locul accidentului.

În aceeaşi zi alte două accidente produse în zona municipiului Rădăuţi au dus la rănirea a cinci persoane, patru autoturisme fiind implicate în evenimentele rutiere. În jurul orei 07.30, două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din municipiu, după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate. În urma impactului, şoferul unuia dintre autoturisme a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea acestuia din interiorul maşinii. Acesta era conştient şi a fost preluat de o ambulanţă care l-a transportat la spital, celălalt şofer primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Citeste si   Primarul Ion LUNGU a discutat cu ambasadorul Republicii Kazahstan despre domeniul educației – universitar, culturii și turismului în vederea unei COLABORĂRI

Un alt accident de circulaţie a avut loc joi la prânz, în jurul orei 13.00, la ieşirea din municipiul Rădăuţi spre comuna Marginea. În urma unei manevre imprudente, două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului trei ocupanţi ai autoturismelor fiind răniţi uşor. Cei trei răniţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru stabilirea cauzelor producerii accidentelor şi răspunderii pentru fiecare din cei implicaţi.

Citeste si   Prețurile locuințelor au EXPLODAT în starea de URGENȚĂ! În județul SUCEAVA au CRESCUT cu până la 10%

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ