Share

Un șofer pe care polițiștii din Iași l-au identificat și sancționat pe motiv că a condus în timp ce se afla sub influența alcoolului, a câștigat procesul împotriva ofițerilor.

Dumitru Prisăcaru și-a recâștigat permisul de conducere și a fost scutit de plata amenzii, după ce i-a convins pe judecători că polițistul care l-a sancționat nu avea, în acel moment, atribuții rutiere, scrie Ziarul de Iași.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Agentul  nu avea dreptul să-și exercite atribuțiile întrucât ar fi fost implicat într-un scandal, fiind judecat după ce ar fi agresat un bărbat. Șoferul a avut o alcoolemie de 0,11 la mie în aerul pur expirat.

Instanţa constată că aparatul etilotest Drager cu care a fost testat petentul este un mijloc tehnic certificat, iar testarea petentului a fost făcută, în aceste condiţii, în mod legal“, se precizează în motivare.

Citeste si   În 7 minute s-au acordat 350.000.000 de EURO! Iată lista CÂȘTIGĂTORILOR din IAȘI

Acum, IPJ Iasi trebuie sa ii plateasca soferului prins baut la volan 800 de lei cheltuieli judiciare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ