Share

Soferul unei ambulante din judetul Mehedinti a primit o amenda usturatoare si a fost acuzat de braconaj pentru ca a lovit un porc mistret in timp ce se indrepta, in miezul noptii, spre un pacient. Mai grav e ca seful de post sosit la fata locului l-a impiedicat pe barbat sa ajunga la domiciliul bolnavului care solicitase ajutorul medicilor.

Incidentul s-a petrecut pe raza comunei Cujmir, judetul Mehedinti, unde barbatul se indrepta spre un bolnav care solicitase ajutorul medicilor.

“Mergand pe drum, la un moment dat, din partea stanga mi-a aparut un porc mistret, in scurt, in 2-3 metri. Asistenta nici nu a avut timp sa vada… Eu am dat in frane cat am putut, intr-adevar masina a corespuns, a franat, dar ce putea sa mai faca?”, a povestit ambulantierul Alin Naramzoi pentru Facebook Observ Tot.

ExclusivitatePoliția din Mehedinți își dă din nou cu stângul în dreptul!Episodul 1.Șeful de post Tudor de la IPJ Mehedinți l-a amendat pe ambulanțierul Alin Nărămzoi cu aproape 10 milioane lei și vrea să îi facă dosar penal pentru braconaj! De ce? A lovit, pe stradă, un porc mistreț în timp ce se deplasa de urgență să salveze viața unui bolnav…Urmăriți prima parte din povestea reală petrecută în Comuna Cujmir, MehedințiImagini și cu camera ascunsă!IGPR, Ipj Mehedinti

Posted by Observ Tot on Saturday, September 16, 2017

Barbatul a vazut ca porcul a murit si a sunat la 112. Dupa zeci de minute de asteptari, un echipaj a sosit la fata locului. Tot atunci a inceput circul. Seful de post l-a acuzat pe barbat de braconaj, i-a dat o amenda de 870 de lei si l-a sanctionat cu 6 puncte amenda.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

Mai grav e ca din toata situatia aceasta, care a durat aproape 5 ore, a suferit si pacientul care a solicitat ambulanta. In cele din urma, la el a ajuns o alta salvare, de la 70 de kilometric distanta.

Directorul Dumitrascu de la Ambulanta Mehedinti s-a aratat socat de cele intamplate

“Un om care face un serviciu in slujba comunitatii, salveaza viata bolnavilor, sa fie sanctionat pentru acest lucru. Cred ca dansul nu cunoaste normele rutiere pentru ca aplicarea acestei sanctiuni arata cat e de strain de activitatea rutiera acest sef de post. Nu e posibil asa ceva, sa pui in pericol viata bolnavilor care aveau nevoie in noaptea respectiva de prima urgenta calificata din partea echipajului calificat. E de neconceput!”, a declarant acesta.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

  1. De cota de inteligentă a sefului de post nu mă mir, dar mă mir de daptul că mai există soferi care îsi asumă responsabilitatea conducerii unei ambulante.
    Iata cum se intersecteaza drumul prostului autoritar cu cel al eroului supus….
    Bine spune Einstein: “Universul si prostia umană sînt infinite”…

LĂSAȚI UN MESAJ